top of page
Take Away Coffe Cup with Cute Message
Take Away Coffe Cup with Cute Message

press to zoom
Freshii
Freshii

press to zoom
етикети ролна бланко1
етикети ролна бланко1

етикети

press to zoom
Take Away Coffe Cup with Cute Message
Take Away Coffe Cup with Cute Message

press to zoom
1/42
производство

ПРОИЗВОДСТВО

Угостителски шеќер 
 
Бел и кафен шеќер
Перниче и стапче
Дизајн / брендирање
Печатење на хартија
Пакување шеќер
Дистрибуција

hartieni casi

Самолепливи етикети
во ролна

UV letterpress печат до 6 бои      Флексо печат до 5 бои             УВ лак
Бланко етикети/декларации

Хартиени чаши   Бели, универзални и брендирани  4 димензии (110мл, 170мл, 250мл, 330мл)

Хартиени чаши

Бели, универзални и брендирани 
4 димензии
(110мл, 170мл, 250мл, 330мл)
Изработка и печатење
Печатење до 4 бои (колор) 

Бел и кафен шеќер Перниче и стапче Дизајн / брендирање Печатење на хартија Пакување шеќер

Аксесоари за кафе
 
Држачи за 2 и 4 чаши
Пластични лажички
Пластична чаша со капак купола
Картон за околку чаша
(за топли напитоци) 

Печатење хартија  Флексо печат до 5 бои              Хартија во ролна                

Печатење хартија 

 

Флексо печат до 5 бои             

Хартија во ролна                

Самолепливи етикети во ролна ​ UV letterpress печат до 6 бои            Флексо печат до 5 бои      

Фотополимерно клише
 
 За флексо и letterpress печат

за нас

ЗА НАС

Компанијата е основана 1990 година.

Со својата работа започнува како графичка компанија, со примарна дејност офсет и сито печат.

Во 1995 година започнува со катер брендирање, а во 1997 година се набавува првата флексо машина, со што компанијата се ориентира кон печатење и изработка на етикети во ролна и табак за сите индустрии.

Започнувајќи од 2005 година, покрај дизајн, печатење и производство на етикети, активно започнува и со дизајн, печатење и пакување на шеќер за угостителство.

Во 2014 година со набавка на 6-то бојна full UV rotary letterpress машина за печатење на етикети, го подобрува квалитетот на производство и го скратува времето потребно за изработка.

Во 2018 година почнува со дизајн, печатење и производство на брендирани хартиени чаши.

Моментално компанијата произведува: самолепливи етикети во ролна и табак, печатена хартија во ролна, брендиран угостителски шеќер, како и бели, крафт и брендирани хартиени чаши.

КОНТАКТ

ул. 52 бр. 99, Волково

1000 Скопје, Северна Македонија

Е-пошта: contact@broadway.com.mk
Тел:  02 3224 522

         075 398 992 / 075 206  796

Адреса

Понеделник-Петок

08:00 - 16:00

 

Работно време

контакт

Success! Message received.

bottom of page